El pati de l’Escola Àngel Baixeras, al terrat de l’edifici, es queda petit per acollir els 150 alumnes del centre. Per això només surten al pati en dies alterns i els altres dies fan activitats a dins del centre. AILA, alumna de l’Escola Àngel Baixeras “Juguem, dibuixem, fem feines que no hem acabat.” ANITA, alumna de l’Escola Àngel Baixeras “Perquè si ens ajuntem molts cursos hi ha massa gent al pati, doncs.” Per canviar aquesta situació fa anys que tant la comunitat educativa com els veïns de la zona demanen que un solar del carrer del Sots tinent Navarro es converteixi en un nou espai públic al barri. SANDRA CABALLERO, mare i membre de l’AMPA Escola Àngel Baixeras ”Pugui ser un lloc on els veïns i les veïnes i els nostres fills, també com a veïns, puguin usar i l’escola, eventualment, també pugui usar.” MERCÈ VILALTA, directora de l’Escola Àngel Baixeras “Que l’espai fos d’ús exclusiu de l’escola de 9 del matí fins a les 3 de la tarda. Un espai tancat perquè els nens i les nenes han d’estar protegits.” El futur del solar es decidirà en un procés participatiu en què tots els implicats podran exposar propostes. LUCIA VECCHI, mare i membre de l’AMPA Escola Àngel Baixeras Hem demanat que sigui vinculant per al projecte i hem demanat que sigui un procés a on es discuteixin els usos del solar i la gestió.” En aquest procés, que s’engegarà en les properes setmanes, també hi serà present l’administració municipal.

El futur del solar buit del carrer del Sots tinent Navarro es decidirà en un procés participatiu que s’engegarà els propers dies. Hi seran presents veïns de la zona, així com la comunitat educativa de l’Escola Àngel Baixeras, que vol que el solar pugui ser utilitzat, durant unes hores al dia, com a pati del centre.

L’Escola Àngel Baixeras fa anys que reclama un nou pati ja que l’actual, el terrat de l’edifici, ha quedat petit. En concret, en diverses ocasions han demanat que s’habiliti el solar buit del carrer del Sots tinent Navarro, a tocar de l’escola, per a aquest ús.