El programa electoral que el PSC de Barcelona aprovarà dissabte aposta pel cotxe elèctric, no només com a mitjà de transport no contaminant sinó també com a oportunitat de negoci: segons els socialistes, Barcelona pot ser referència en la fabricació d’aquesta mena de vehicles.

Però al programa electoral del PSC hi ha més mesures anticrisi, que avui ha explicat el número 2 de la llista, Joan Trullén, com ara un fons públic per a la competitivitat: un programa amb propostes concretes per a la recuperació econòmica.

Pel que fa a l’urbanisme, els socialistes no renuncien a l’impuls de zones estratègiques, sobretot des d’una visió molt metropolitana. El que no inclou en el programa el PSC és la transformació de la Diagonal: consideren que els barcelonins ja van parlar durant la consulta dient que no la volien. Sí que es dóna rellevància a la Sagrera, un projecte que troben a faltar al programa de CiU. El PSC diu que Xavier Trias mai no va apostar ni per l’alta velocitat ni per la transformació del nord de la ciutat, una actitud que es mereix una disculpa segons el PSC.