Gerardo Pisarello és el responsable de gestionar el districte de Sarrià - Sant Gervasi durant els pròxims quatre anys. Aquest argentí, doctor en Dret, va arribar a Barcelona el 2001 a la recerca d'oportunitats. GERARDO PISARELLO, regidor de Sarrià - Sant Gervasi "Jo era professor, havia acabat la meva tesi doctoral i Barcelona era una ciutat per als llibres, per als amics, pel que havia llegit, formava part de l'imaginari d'una ciutat lliure, una ciutat enormement plural i oberta, que és el que vaig constatar tan bon punt vaig arribar." Pisarello és el primer ciutadà no europeu que arriba a un càrrec polític a l'Ajuntament de Barcelona. Un fet que, segons ell, diu molt del moment actual i del caràcter de la ciutat. GERARDO PISARELLO, regidor de Sarrià - Sant Gervasi "Crec que això reflecteix, d'una banda, que estem vivint un moment de canvis molt profunds i d'exigència de democratització de la societat, que és el que explica que una persona com jo pugui estar en el lloc que em toca a l'Ajuntament de Barcelona, i que també reflecteix el caràcter obert d'aquesta ciutat." La mà dreta de Pisarello a Sarrià - Sant Gervasi serà Amàlia Ganga com a gerent del districte, llicenciada en Dret i amb una àmplia experiència en l'Administració municipal. Un dels reptes més importants que s'han proposat és el de la mobilitat, especialment als barris de muntanya. GERARDO PISARELLO, regidor de Sarrià - Sant Gervasi "Hi ha tot un pla de mobilitat que s'ha de fer per a un districte com Sarrià - Sant Gervasi, enfortint la presència del transport públic, això, a la zona de muntanya, per exemple, és una exigència de fa temps, com fem que la zona de muntanya hi arribi el bus de nit." El Parc de l'Oreneta i la protecció de Collserola és un altre dels objectius prioritaris del nou govern. GERARDO PISARELLO, regidor de Sarrià - Sant Gervasi "El nostre compromís és fer tot allò possible per protegir i blindar l'Oreneta com a zona verda, com a parc, que és la seva funció i és el que demanen els veïns i les veïnes. Nosaltres som conscients que Collserola és el gran pulmó de la ciutat." Gerardo Pisarello també és primer tinent d'alcalde de Barcelona i al districte tindrà només dos consellers, Jaume Sansó i Joan Manuel del Llano.

Nascut a l’Argentina i, actualment, veí del barri de la Sagrada Família, Pisarello és doctor en Dret i va arribar a Barcelona el 2001. Ha estat professor de dret constitucional a la Universitat de Barcelona i ara, a més de primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament també és regidor de Sarrià – Sant Gervasi, acompanyat per la gerent del districte, Amàlia Ganga.

Pisarello afronta un mandat al districte en minoria; el seu partit només té dos consellers, al davant els 10 de CiU, els tres del PP, els tres de C’s i un únic regidor d’ERC. Tot i això, té clares les prioritats que ha de posar en marxa, entre les quals destaquen un nou pla de mobilitat i la protecció de Collserola i les zones verdes com el Parc de l’Oreneta.