L’edifici està tancat simplement perquè estan intentant treure’n el màxim benefici“, segons Artigues. En aquest sentit, el president de l’AV Dreta de l’Eixample ha criticat el fet que “fins i tot les entitats sense ànim de lucre ens estem convertint en especuladors, esperant treure el màxim benefici de tot, la qual cosa és absurda”.

Per Artigues, l’adquisició d’aquest solar és important perquè “la Dreta de l’Eixample és un barri que ha tingut molt poques inversions en equipaments“. Per exemple, “ens trobem que un barri de 43.000 habitants només té un institut i dues escoles petites“. A més, ha subratllat que “no hi ha cap equipament esportiu” ni “cap casal de barri de gestió cívica”.

En aquest sentit, Artigues ha explicat que “és una zona molt densa, està tot molt edificat i no hi ha solars lliures” i per això creu que “la solució és un solar de compra”. En referència al Taller Masriera, Artigues ha assegurat que “aquest edifici continua sense ús i estem empenyent el districte perquè iniciï converses per la possible adquisició de l’immoble“. “Nosaltres el reivindiquem com a ateneu i podria donar lloc a un espai teatral, un casal de jubilats i un centre cívic“, segons ha dit.

Escolteu-ho aquí: