La Doctora Duaso i la infermera Lanou formen part de l'equip mèdic del centre d'atenció primària de la Marina que ha rebut tres premis darrerament. El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha guardonat la metgessa de família Isabel Duaso amb el Premi a l'Excel·lència Professional per les seves col·laboracions en l'avaluació d'activitats de formació continuada. ISABEL DUASO metgessa de família del CAP la Marina “Es muy agradable que una actividad que tú haces fuera del horario laboral, que lo haces porque realmente te gusta, porque te has formado y porque colabora a mejorar la formación del resto de compañeros sanitarios, te lo reconozcan cuando lo haces de una forma altruista.” A més, tot l'equip del CAP també ha estat reconegut en la categoria d'equips assistencials per la seva professionalitat en l'atenció al pacient. ANNA LANOU adjunta a la direcció del CAP la Marina "Pels companys ha estat una bona notícia, sempre és un goig saber que reps premis i que la teva feina és reconeguda. Estem acostumats a treballar en el procés de millora contínua, hem rebut aquest any l'acreditació i estem constantment avaluant els nostres processos per poder millorar." El projecte Atenció compartida del càncer de mama a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra, gestionat per un equip d'aquest centre, també ha estat premiat pel CatSalut com la millor experiència.

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB) ha guardonat tot l’equip del CAP Marina amb el Premi a l’Excel·lència Professional, en la categoria d’equips assistencials, per la seva tasca d’atenció al pacient. “Des de fa 12 anys intentem atendre d’una forma correcta, personalitzada i no descuidant que sigui amb els millors nivells de qualitat, eficiència i eficàcia”, explica Isabel Duaso, metgessa de família del CAP Marina.

La doctora Duaso també ha rebut, de forma individual, el Premi a l’Excel·lència Professional del CoMB per les seves col·laboracions en l’avaluació d’activitats de formació continuada que realitza en el seu temps lliure amb l’objectiu de “millorar la formació de la resta de companys sanitaris”.

A més, en el marc de la jornada dels 25 anys del Servei del Sistema Nacional de la Salut de Catalunya, des de CatSalut també han premiat un equip d’aquest centre pel projecte que realitzen en col·laboració amb l’Hospital Clínic: Atenció compartida del càncer de mama a l’Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra.

Un altre reconeixement que ha obtingut el CAP Marina ha estat el certificat d’acreditació del nivell de qualitat i competència que expedeix el Departament de Salut de la Generalitat.