El carrer de la Fraternitat de Dalt es torna a activar. Després de dos anys de quedar-se al marge de la Festa Major de Gràcia, han tornat a preparar guarnits per engalanar el carrer. La decisió l’han pres després d’aconseguir involucrar un grup d’unes 40 persones. ALBERT CAPEL, president del carrer de la Fraternitat de Dalt “Clar amb dos anys alguns ja havien anat a algun altre carrer, perquè és normal, qui porta la festa major a sobre ha buscat altres alternatives, llavors nosaltres que som gent de teatre i a més tenim molts amics, vam pensar, escolta fem una crida.” Tornen a començar de zero. Això significa que han de trobar finançament. Per això, han començat a organitzar activitats. Aquest dissabte ompliran el carrer de jocs tradicionals que aniran en la línia de les activitats que volen fer durant la festa major. ALBERT CAPEL, president del carrer de la Fraternitat de Dalt “Nosaltres aquí no ens veureu mai que tinguem grans macroconcerts de grans grups ni res d’això, al contrari, som nosaltres que ho fem i aquest any volem potenciar el matí per als nens i les tardes espectacles per a la gent del barri.” En tenen moltes ganes i a nou mesos de les festes, ja tenen les tasques del guarnit repartides. ALBERT CAPEL, president del carrer de la Fraternitat de Dalt “No us diré el tema, perquè encara no es pot dir, però sí que és veritat que el tema és un tema amb molt de risc i molt complicat, la veritat, creiem, però també volem començar forts, ja que hem tornat, doncs anem a tornar forts.”

Fa sis anys el carrer de la Fraternitat de Dalt, entre el carrer de Siracusa i el de Tordera, va decidir tornar a la Festa Major de Gràcia. Però, passats quatre anys, van agafar un descans per la manca de participació. Ara tornen més il·lusionats que mai; de fet, fa un mes que ja tenen el tema de les guarnicions i ja s’han repartit les tasques.

A més, també estan preparant diferents activitats per recollir diners per finançar els materials. Aquest any comencen de zero i per això, entre la loteria de Nadal, la Castanyada o ara activitats infantils i una botifarrada popular, esperen fer calaix. La idea, també, és anar fent els actes que volen potenciar a la festa major. La seva línia es basa en activitats de tota la vida per a la gent del barri. Un dels actes estrella que no volen perdre és el llançament de mongeta amb botifarra.