El projecte va començar amb dificultats. El novembre de 2013 van accedir al solar, van adequar-lo i van aixecar el menjador. El maig de 2015 ja estaven donant 12 àpats diaris. La progressió ha estat molt important. MARIA LLUÏSA LONGAN, AV Sagrada Família "Ha millorat l’assistència de persones aquí al menjador que, no vull mentir, em penso que són 50 o 54 actualment.” JUAN MARTÍNEZ, pastor de l’Església evangèlica "Hemos conseguido que más de uno de ellos se integre en la sociedad, que tenga trabajo, que encuentre un medio de vida y que ya no tenga que venir al comedor.” Can Roger ha anat creixent i augmentant els serveis amb petits projectes, com l’espai Quitxalla, que està obert cada tarda i els permet arribar a molta gent de l’entorn. El motor, asseguren, és la pròpia gent. PATRÍCIA RODRÍGUEZ, coordinadora de Can Roger "Hi ha més de 30 voluntaris que participen diàriament en diferents torns i en diferents branques, sigui la branca de l’hort, la branca de l’art o la branca del menjador.” La major part dels voluntaris són veïns del barri que es fan seu el projecte. Però també tenen convenis amb una vintena d’entitats per temes de voluntariat, cessió d’espais i derivació d'usuaris de Can Roger per a la inserció social o laboral. El Consell Plenari de l’Eixample els ha proposat per rebre la Medalla d’Honor de la ciutat en reconeixement a la tasca social que fan.

A més del menjador, que atén més de 50 usuaris, a Can Roger tenen en marxa dos projectes més: un hort i les activitats culturals i artístiques. En el cas de l’hort, per exemple, la collita es dóna a les parròquies i a les associacions que distribueixen menjar. L’objectiu del projecte, gestionat per sis entitats, és potenciar l’acció social i la participació.

Està situat en un solar que forma part del pla Buits, un espai que podrà ocupar fins que l’Administració hi construeixi una residència per a la gent gran. Durant el juliol està obert cada tarda i a l’agost tanca per vacances.