Aquest diumenge es porten a terme les obres de millora del paviment al carrer de Felip II, entre Juan de Garay i Concepción Arenal. Els treballs d’estesa de l’asfalt no causaran el tall total de la via, encara que la circulació per Felip II se’n veurà afectada. Dilluns, els treballs es traslladaran al carrer de Juan de Garay, que estarà tallat entre Felip II i Concepción Arenal. Els vehicles es desviaran i l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada.

Una altra via afectada per obres és la rambla de l’Onze de Setembre. Es faran treballs de millora al costat Besòs de la rambla durant el cap de setmana i dimarts hi haurà un tall de trànsit des de les 8 h i fins a les 19 h. Els vehicles es desviaran pel costat Llobregat de la via i l’àrea d’aparcament quedarà anul·lada.

A l’Eixample, durant tot el cap de setmana s’asfalta la cruïlla del carrer de Berlín amb l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer d’Entença, amb desviaments de trànsit puntuals durant els dos dies.

També hi ha restriccions al passeig de Verdum, entre el carrer del Doctor Pi i Molist i la plaça de Llucmajor. Els autobusos que hi passen seran desviats dissabte i diumenge.