xef dani garcia

El reputat xef Dani Garcia obrirà el seu primer restaurant a Barcelona el 2 de desembre. Es diu Leña i s’ubica a l’hotel Grand Hyatt Barcelona. No només és el primer restaurant a la ciutat sinó també a Catalunya. El xef malagueny busca a Leña fer un homenatge a l’univers del foc “recuperant la cuina elemental i reivindicant el concepte de steakhouse, o lloc on se serveixen filets de carn de vedella però amb tècniques actualitzades.

leña dani garcia

La carta oferirà diversos talls de carn, exposats en una vitrina a la sala. També es podrà degustar la icònica hamburguesa Dani Garcia, que ja servia al seu restaurant de tres estrelles Michelin. La proposta es complementa amb plats internacionals, verdures a la graella i receptes clàssiques.

També hi trobarem referències a la cuina catalana amb plats com els canelons, un mar i muntanya, croquetes de botifarra de Perol i un pa amb tomàquet al foc. “M’agrada la sensació de sentir-me a prop del lloc on som i tenir en compte el producte i el receptari local”.

A Leña s’hi podrà dinar i sopar cada dia de la setmana amb música en directe i discjòqueis. Tot plegat acompanyat d’un interiorisme que convertirà l’àpat “en una aventura immersiva plena d’aromes i sabors on els comensals, fins i tot, podran escollir el ganivet amb què volen menjar”. El restaurant oferirà també un menú de migdia per 29 € amb dues tapes i un plat principal a escollir.

L’hotel Grand Hyatt Barcelona s’ubica a l’antic Princesa Sofia, al districte de les Corts, i està fent una aposta forta per la gastronomia. A banda del Leña, una altra de les novetats destacades és el restaurant Maymanta, del xef peruà Omar Malpartida, que va inaugurar-se fa uns mesos a la terrassa de l’hotel.

Comparteix a: