XAVI MOLIST, jugador de la UA Horta "Perquè m'ha agradat el projecte que hi havia, havia marxat de Terrassa per motius laborals i bé, és un dels equips que s'havia interessat molt per mi i després de valorar els pros i els contres de tots els equips, al final decideixo l'Horta perquè és el que m'agrada més i amb què espero aconseguir l'objectiu." JORDI ARGILÉS, "ARCHI", entrenador de la UA Horta "En Xavi tothom el coneix, si hi ha una persona important dintre del futbol català, aquest és en Xavi. Ve amb molta il·lusió, això és el que m'ha transmès, ve amb moltes ganes d'aportar i crec que ens donarà el plus per ampliar una mica els elements d'atac com Cristian i Villegas. Ens aportarà ofici i experiència que en aquestes darreres catorze jornades ens anirà bé." XAVI MOLIST, jugador de la UA Horta "M'ha demanat que sigui com he estat sempre, sóc i intento treballar i fer el que millor sé fer que és marcar gols, intentar ajudar l'equip, sóc experimentat. Hi haurà gent jove, també hi haurà algun veterà amb els quals m'he enfrontat i algun ha estat company meu i intentar ajudar l'equip. Sí, en principi és fins a final de temporada i després ja veurem, si ells estan contents amb el meu rendiment i jo estic content i hem assolit l'ascens doncs ja en parlarem tranquil.lament i cap problema."

La Unió Atlètica d’Horta ha estat atenta als moviments del futbolista i ha aconseguit el seu fitxatge. La contractació de Xavi Molist (Girona, 06/02/1977) ha estat una bomba. Que un jugador com ell, amb una experiència de 19 anys en camps de tota mena (ha jugat al Barça B, el Neuchatel Xamax de Suïssa, el Logronyès, el Sabadell, el Cartagena, el Badalona i el Terrassa, entre d’altres) hagi anat a parar al Feliu i Codina és un gran èxit per al quadre tècnic de l’Horta.

Els blanc i negres ocupen la segona posició del grup 1 només per darrera del Cerdanyola del Vallès FC.  Ara amb Molist a la plantilla els hortencs estaran gairebé obligats a lluitar per l’ascens a Tercera, sigui directament o a través de la promoció contra el segon classificat del grup 2.