L’exfutbolista del FC Barcelona i entrenador actual de l’Al-Sadd Sports Club de la Primera Divisió de Qatar, Xavi Hernández, és a Barcelona. Ha arribat aquesta tarda a l’aeroport del Prat junt amb la seva família per gaudir d’uns dies de vacances, però diversos mitjans apunten que Hernández ha iniciat negociacions amb el FC Barcelona per esdevenir el tècnic del primer equip de futbol. El mateix Xavi ha desmentit que hi hagi res, i diu que només és a Barcelona “de vacances amb la família”.

Renovació amb l’Al-Sadd fins al 2023

Xavi Hernández fa poques setmanes va renovar el contracte de tècnic del primer equip amb l’Al-Sadd qatarià, el seu club actual, però hi va incloure una clàusula anomenada “clàusula Barça”, per si arribava una suposada oferta de l’entitat blaugrana. Hernández ha guanyat la Lliga i la Copa del Príncep de Qatar aquesta temporada.

La Junta Directiva de Laporta es planteja el canvi d’entrenador

En un primer moment, es va especular amb la possibilitat que Xavi Hernández tornés al Barça amb la candidatura de Víctor Font, com va assegurar el mateix candidat a la presidència, però després de perdre les eleccions aquesta possibilitat va perdre força. Amb els darrers resultats del primer equip blaugrana, la directiva actual, presidida per Joan Laporta, s’està plantejant fer un canvi d’entrenador per a la propera temporada i podria estar pensant en Xavi Hernández.