Fa dies que se’n parla i, de ben segur, que se’n seguirà parlant molt. El possible retorn de Leo Messi al Barça de cara a la propera temporada és una opció que està a sobre la taula i que centra molts esforços i molta atenció. Aquest dilluns, el tècnic del Barça Xavi Hernández ha parlat d’aquesta possibilitat i ha afirmat que “el retorn de Messi depèn molt de la seva intenció“.

Xavi Hernández elogia Leo Messi

L’entrenador de Terrassa ha reflexionat sobre aquest possible retorn. Ha dit que ara mateix “està enlaire, depèn de moltes coses”, però en cap moment ha tancat la porta a veure el futbolista argentí vestit de blaugrana la propera temporada. De fet, el marge salarial i l’aprovació per part de La Lliga del pla de viabilitat que ha presentat el club és una d’aquestes “moltes coses” de les quals depèn el retorn de Messi.

Xavi ha elogiat Leo Messi. Ha dit que “és un futbolista espectacular. És una persona amb qui tinc amistat i veurem si es pot donar o no”. El tècnic de Terrassa ha tancat la seva reflexió sobre el possible retorn de Messi dient que “depèn molt de la seva intenció, de la intenció que tingui Leo”.