L'Atlètic-Barceloneta s'ha imposat al Club Natació Barcelona per 12 a 6 en el duel entre veïns. El partit ha començat molt igualat i el primer quart ha acabat amb empat a un. No ha estat fins el tercer quart que els homes de Jesús Martín han començat a ampliar l'avantatge en el marcador. Chalo Echenique amb 4 gols ha estat el jugador més destacat. Amb aquesta victòria, els mariners refermen el bon moment de forma en el que es troben i es mantenen segons per darrere del Terrassa.

El partit ha començat molt equilibrat i amb molta intensitat per part dels dos equips. No ha estat fins al tercer quart que els homes de Jesús Martín han començat a ampliar l’avantatge en el marcador. Amb aquesta victòria, els mariners refermen el bon moment de forma en què es troben i es mantenen segons darrere del Terrassa. Chalo Echenique ha estat el jugador més destacat amb quatre gols.