DANIEL SAMPERE entrenador del JAC Sants "És la filosofia del club, intentar treure jugadors per a jugar al sènior. En el sènior tenim quatre o cinc jugadors que han sortit de la casa i aquesta és la filosofia, d'anar treient jugadors al primer equip." DAVID FERNANDEZ jugador del JAC Sants "Per a un jugador que porta des de petit és molt gratificant poder jugar amb jugadors de la talla dels sèniors. T'ho passes molt bé competint, i bueno, sabent que és júnior i que et faran putadetes." DANIEL SAMPERE entrenador del JAC Sants "Nosaltres hem de seguir treballant per treure jugadors al sènior. Potser la diferència del júnior al sènior és un pas una miqueta gran, però hem de tenir la paciència i hem d'apostar per aquest objectiu, que jugadors del júnior que estan jugant a preferent es vagin integrant en la dinàmica del sènior."

El segon equip de Barcelona segueix amb la seva política de nodrir el primer equip de jugadors del planter. Més d’un terç de la plantilla del sènior A del JAC Sants va fer els primers passos en el món del bàsquet amb la samarreta lila i groga.

El segon equip de Barcelona segueix amb la seva política de nodrir el primer equip amb jugadors del planter. Més d’un terç de la plantilla del sènior A del JAC Sants va fer els primers passos en el món del bàsquet amb la samarreta lila i groga. Per a un club de planter com el de Sants és molt important cuidar els equips base perquè el primer equip, que actualment juga a la Lliga EBA, segueixi aconseguint bons resultats.

Aquesta temporada ja han fet debutar alguns júniors a EBA, la quarta millor categoria d’àmbit estatal. Els joves trepitgen fort i tenen ganes de sumar-se als èxits del primer equip, que  va segon a la Lliga amb possibilitats d’aconseguir l’ascens a LEB Plata.