La selecció espanyola masculina de waterpolo ha debutat amb una gran victòria als Jocs Olímpics de París. L’equip de David Martín, amb 10 jugadors del CN Atlètic-Barceloneta, ha hagut de fer una bona feina per superar Austràlia per 5 a 9. Espanya vol mantenir la bona ratxa de resultats de les últimes competicions: bronze als Mundials de Dohaor als Europeus de waterpolo després de guanyar contra Croàcia.

Primera part d’un waterpolo molt igualat

L’inici del partit ha estat molt igualat. De fet, el primer quart ha acabat amb un ajustat 1 a 2 favorable a l’equip de David Martín gràcies als gols d’Alberto Munárriz i Felipe Perrone. El navarrès ha estat l’encarregat de fer el primer gol del segon quart. Però els australians han tornat a retallar distàncies amb el gol d’Angus Lambie (2-3). Finalment, i gràcies als gols d’Álvaro Granados i Felipe Perrone, al descans la selecció espanyola ha marxat amb un 3 a 5 a favor.

La segona part, la definitiva

Després del descans i amb el tercer gol d’Alberto Munárriz, l’equip de David Martín ha aconseguit la màxima diferència (3-7). El marcador, abans de l’últim quart, era de 4 a 8 gràcies al primer gol de Roger Tahull en aquests Jocs Olímpics.

L’últim quart ha estat el més igualat (empat a un) i d’aquesta manera s’ha arribat al 5 a 9 definitiu. El pròxim rival de la selecció espanyola masculina serà un autèntic repte: la selecció d’Hongria.