L'Europa va jugar el cinquè partit de la pretemporada i es va imposar per 1 a 2 al Viadecans. En el primer quart d'hora de partit, tots dos equips només s'aproximaven amb xuts llunyans. Al minut 20, Cebri va provocar un penal que ell mateix es va encarregar de transformar en el zero a un. El Viladecans seguia buscant la porteria de Rafa Leva i l'ocasió més clara va ser la de Morillo al minut 36. A la represa, Valderas va provar de marcar d'esperó. Al minut 63, el moment surrealista del partit, l'àrbitre Rodríguez Abadal no permetia que Roberto Camacho i Victor Duran entressin per substituir dos companys, ja que havien jugat els primers 45 minuts. Finalment, i després d'uns segons d'incertesa, van poder entrar al camp. L'Europa va seguir creant ocasions de gol, però no les convertia, fins al minut 82 que, en un llançament de corner i seguit d'uns rebots, Alberto va fer el segon pels escapulats. A 5 minuts del final, Sergi va fer una passada a l'espai per a Aaron, que va aprofitar per superar Eloi, i va deixar el definitiu 1 a 2. Dólera estava satisfet amb el partit. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Jo crec que avui ha sigut el partit més complert de la pretemporada. Ens faltava un pèl d'intensitat defensiva o més d'un pèl. I avui, crec que l'equip ha treballat molt bé en defensa, pressionant molt a dalt i robant moltes pilotes. I després, hem tingut un bon maneig de la pilota, hem tingut la possessió, hem tornat a tenir ocasions clares. I llàstima de l'últim gol que, bé, al tenir una mica la defensa avançada, ens han agafat amb una errada, però això és futbol i ho hem d'acceptar i ara estem per fallar. Però bé, content perquè hi hagut un bon treball, cap lesionat i seguir sumant minuts." Els 11 jugadors que es van poder veure a la primera part són un possible equip titular de cara a la Lliga. "Bé, podria ser una opció, n'hi ha moltes, hi ha molts jugadors que poden optar de la segona part també a entrar en aquest onze. De moment encara no està decidit." Dimecres l'Europa es presentarà davant de l'afició en el Trofeu Vila de Gràcia. Serà a les vuit del vespre davant de l'Espanyol B.

UD VILADECANS: Octavi, Ariza, Trillo, Lavilla, Álvarez, Morillo, Montoya, Carlos Martínez, Trigo, Rulo i Ruben… També van jugar: Néstor, Álex, Faura, Amante, Miguel, Ruto, Óscar, Aarón, Lerín, Tarek, Benítez, Sergi i Mauri.

CE EUROPA: Rafa Leva, Édgar, Cano, Víctor Duran, León, Ivan Álvarez, Guzman, Camacho, Cebri, Delmàs i Rovira… També van jugar: Torres, Eloi, Gatell, Valderas, Javi Lara, Epitié, Diego, Alberto i Mañosa.

ÀRBITRE: Rodríguez Abadal

TARGETES: Grogues a Trillo, Trigo i Tarek (Viladecans) i a Javi Lara (Europa).

GOLS: 0-1 (Cebri -p-, 20′); 0-2 (Alberto, 82′); 1-2 (Aarón, 88′).