Daltabaix de l’Europa a la Copa Catalunya. Els de Gràcia van caure en primera ronda contra el Vilassar de Dalt, un rival que acaba de pujar a Primera Catalana i que participava per primer cop a la competició. El 2 a 1 amb què va finalitzar el partit simbolitza la manca d’encert dels jugadors escapulats, que només van poder marcar en el temps afegit.

L’Europa va sortir disposat a trobar el gol en els primers instants de partit, però la precipitació i la manca d’encert en els metres finals van impossibilitar que inaugurés el marcador. El Vilassar de Dalt, en canvi, va saber aprofitar un llançament de falta passada la mitja hora de joc per obrir la llauna mitjançant el gol de Fran.

Després del descans, l’Europa va sortir molt més centrat i la superioritat física dels de Dólera es va fer més evident a mesura que passaven els minuts. Tot i així, els del Maresme van saber defensar l’avantatge i van culminar la proesa amb un gol d’Arturo en l’últim minut de partit. En el temps afegit, l’Europa va tenir temps per marcar el gol de l’honor mitjançant Ramon Gatell.