Partit igualat el que han disputat el Barça i ElPozo al Palau. Els de Marc Carmona s’han avançat al minut 11 amb un gol de Gabriel. Però quatre minuts més tard ha aprofitat una badada defensiva dels blaugrana per fer l’empat. Amb un a un s’ha arribat al descans. L’inici de la segona part ha estat trepidant. Ocasions per a tots dos conjunts però han estat el murcians els que han marcat, al minut 24. Passada de Miguelin i gran gol d’Álex. Tres minuts més tard resposta blaugrana amb un gol de Lozano. El Barça hauria pogut fer el tercer amb una jugada que Bateria ha enviat al pal. Al minut 36, Dyego ha superat Fede d’un xut potent i ha fet pujar el tercer al marcador. Llavors els de Duda han jugat amb porter jugador buscant de nou l’empat. Han gaudit d’alguna ocasió, però el resultat ja no s’ha mogut. 3 a 2, i tres punts molt importants per als blaugrana.

FC Barcelona: P. Sedano, Gabriel, Lin, Batería i Wilde –cinc inicial–, Aicardo, Lozano, Ari, Dyego,  Saad i Rafa Usín.

ElPozo Múrcia: Fede, Bebe, Adri, Gréllo i Álex –cinc inicial–, Miguelín, Lima, Raúl Campos i Ique.

Gols: 1-0, min 11: Gabriel; 1-1, min 15: Ique; 1-2, min 24: Álex; 2-2, min 27: Lozano; 3-2, min 36: Dyego.