El domini de les de Xavi Llorens ha estat total, però el marcador només s’ha mogut una vegada en tota la primera meitat. Alexia fa obert el marcador. A la segona part ha arribat l’estocada final. Sonia ha fet el 2 a 0 i en els últims minuts s’ha certificat la golejada. Jenni, Willy i Gemma han arrodonit una nova victòria blaugrana. La propera setmana el Barça visitarà el camp de l’Albacete.

FC Barcelona: Ràfols, Leire, Marta Torrejón, Ruth, Melanie, Virginia, Marta Corredera (Willy, min 54), Vicky Losada, Mariona (Gemma, min 75), Sonia (Sandra, min 72) i Alexia (Jenni, min 54).

CE Sant Gabriel: Norma, Paola (Muri, min 72), Laura, Eva, Carla, Esther, Xiki (Tormo, min 82), Cristina, Leti, Carola i Helena.

Gols: 1-0, Alexia (min 33); 2-0, Sonia (min 59); 3-0, Jenni (min 72); 4-0, Willy (min 76); 5-0, Gemma (min 86).