Prop d'un miler d'espectadors han gaudit d'un duel farcit de gols al Palau. El primer només ha trigat 1 minut a arribar, obra de Pablo Álvarez. El Tordera ha empatat, però l'alegria ha durat poc, perquè Torra ha fet el 2 a un. Però avui ha estat el dia de Pablito Álvarez, que abans del descans ha sumat 2 gols més per col·locar el 4 a 2 a la mitja part. L'argentí està tocat per una vareta (màgica??) i ha fet el 5 a 2 tornant dels vestidors. Amb la victòria a la butxaca, els de Ricard Muñoz han arrodonit la golejada amb dos gols de Raul Marín i un de Jordi Gabarra. RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona "Molt satisfet, la veritat és que ha estat un partit on de mica en mica hem agafat el ritme, hem estat capaços de trencar una defensa molt, molt tancada, amb moltes ajudes. La veritat és que el Tordera ha vingut molt compacte, però jo crec que en tot moment hem tingut arguments com per, per trencar-la. L'equip s'ha estat molt còmode i malgrat les baixes jo crec que l'hem tret amb solidesa".

Prop d’un miler d’espectadors han gaudit d’un duel farcit de gols al Palau. El primer només ha trigat 1 minut a arribar, obra de Pablo Álvarez. El Tordera ha empatat, però l’alegria ha durat poc, perquè Torra ha fet el 2 a un. Però avui ha estat el dia de Pablito Álvarez, que abans del descans ha sumat dos gols més per col·locar el 4 a 2 a la mitja part. L’argentí està tocat per una vareta màgica i ha fet el 5 a 2 tornant dels vestidors. Amb la victòria a la butxaca, els de Ricard Muñoz han arrodonit la golejada amb dos gols de Raul Marín i un de Jordi Gabarra.  El tècnic blaugrana ha fet debutar el jove del planter, Sergi Llorca, de només 16 anys.

FC Barcelona (4+4): Egurrola, Panadero, Barroso, Álvarez, Torra – cinc inicial – Gual, Marín, Gabarra i Llorca.

CP Tordera (2+1)
: López, Bolcato, Serra, Casañé, Martos – cinc inicial – Parra, Cuenca, Torner i Hernández.

Gols
: 1-0, Álvarez, min 1; 1-1, Serra, p., min 7; 2-1, Torra, p., min 10; 3-1, Álvarez, min 19; 3-2, Parra, FD, min 23; 4-2, Álvarez, min 24; 5-2, Álvarez, min 35; 6-2, Marín, FD, min 35; 6-3, Parra, min, 39; 7-3, Marín, FD, min 42; 8-3, Gabarra, min 44.