CN ATLÈTIC-BARCELONETA – 12    CN TERRASSA – 6

Els mariners han suat de valent en el primer tram de partit per desempallegar-se del Terrassa, que ha aguantat fins al 4 a 3. Però tornant del descans, els de Chus Martín han fet un parcial de 4 a 0 que els ha conduït al triomf final per 12 a 6.

CE MEDITERRANI – 11    WP NAVARRA – 7

El Mediterrani també ha començat amb bon peu i ha aconseguit imposar-se al Navarra per 11 a 7. El conjunt visitant ha vist com la joventut dels seus jugadors els passava factura, tot i que han plantat cara.

CN CATALUNYA – 12    CN BARCELONA – 6

Finalment el derbi entre el Catalunya i el Barcelona ha acabat amb victòria gracienca per 12 a 6. Els cenebistes han vist molt reduït el seu pressupost i això s’ha notat en l’estrena. Els de Toni Esteller han mantingut l’emoció fins al descans, però finalment els locals s’han imposat.