Gairebé 25.000 persones han vist la victòria de Catalunya davant Hondures. Ha estat un partit fàcil per a la selecció catalana. La primera part ha estat de domini total de Catalunya. Els catalans han tingut tres ocasions de marcar abans del gol de Ferran Corominas. El de Banyoles aprofitava una gran assistència de Bojan per fer l'1 a 0. Amb aquest resultat s'arribava al descans. A la segona part i ben aviat, el segon gol. Nova assistència de Bojan i Sergio García amb un gran control i una excel·lent rematada marcava el 2 a 0 al minut 49. Després ha arribat la reivindicació de Bojan. El de Linyola, que havia fet les dues assistències dels dos primers gols, ha marcat els dos següents. El 4 a 0 ha estat després d'un bon contraatac del blaugrana.