Victòria treballada del Barça d'hoquei patins davant del Voltregà amb polèmica arbitral. Els jugadors de Gaby Cairo es van situar 2 a 0 en el marcador amb dos gols de Marc Torra, un primer al minut sis de partit i el segon, ja a la segona part. Però els d'Osona van remuntar el marcador en contra. Primer amb un gol de Gerard Teixidó d'un llançament llunyà. I segon amb una jugada polèmica, expulsió de Mia Ordeig i en el llançament de penal expulsió de Sergi Fernández en moure's sota pals, Gerard Teixidó el va transformar, empat al marcador. Jordi Urbano va marcar per al Voltregà, 2 a 3 al minut 43. Però el Barça no es va rendir, Pablo Alvarez al minut 45 va igualar un altra vegada el partit, i dos minuts més tard Marc Torra va aconseguir un hat-trick i va donar la victòria als blaugrana per 4 a 3. MARC TORRA, jugador del FC Barcelona "Content per la victòria però bé ja et dic jo això sempre ho deixo per segones coses. Jo crec que avui hem de ser autoreflexius, avui no hem fet un bon partit."