Nova victòria a l'Eurolliga d'un Barça Regal que continua invicte a Europa. Ahir els homes entrenats per Xavi Pascual van superar còmodament l'Asseco Prokom per 31 punts de diferència, 45 a 76. Els blaugrana van jugar un tercer quart d'escàndol, amb un parcial de 4 a 23. Un festival davant un equip polonès que encara no ha guanyat cap partit de la competició. I això que el Barça jugava amb la baixa de Juan Carlos Navarro. El lideratge va anar a mans de d'un Víctor Sada, espectacular, 17 punts, la seva màxima anotació en l'Eurolliga, i el pivot eslovè Erazem Lorbek, letal sota el tauler amb 15 punts i 8 rebots. Set de set en victòries i la d'ahir contra un Prokom que va segellar la segona pitjor anotació històrica d'un equip contra el Barça a Europa. I ja en van dues aquesta temporada. Una defensa cada dia més solida i temuda per als rivals.