El Barça va segellar la primera plaça del seu grup de la fase prèvia de l’Eurolliga amb una còmoda victòria a l’OAKA d’Atenes contra un Panathinaikos que sempre va anar a remolc de l’equip blaugrana. Els blaugrana es van imposar per 67 a 80 davant uns grecs que van trobar a faltar la seva estrella, Dimitris Diamantidis. Els homes entrenats per Xavi Pascual van sentenciar el partit abans del descans amb un parcial de 23 a 40. En la segona part i després del retard per l’avís de bomba, els jugadors del Barça van mantenir el cap fred per segellar la victòria. El base Marcelinho Huertas, amb 17 punts, i l’aler DeShaun Thomas, amb 15, van ser els màxims anotadors del partit i Xavi Pascual en va celebrar 500 a la banqueta blaugrana.