Imatge del partit entre l'Ascó i el Guineueta
@EEGuineueta

L’Escola Esportiva Guineueta ha guanyat a casa contra l’Ascó per 1 a 0 el partit corresponent a la dinovena jornada de la Tercera RFEF. Un matx en què s’han enfrontat el cuer de la classificació, la Guine, i l’antepenúltim, l’Ascó. Els de Luis Gallego, malgrat fer una bona primera part, no han pogut marcar. A les acaballes del partit, gràcies a un gol de Goodbles, els de Nou Barris han guanyat el tercer partit de la temporada.

El Guineueta fa una bona primera part

Les necessitats del Guineueta haurien pogut condicionar l’inici del partit, però els de Nou Barris han sortit molt intensos i han creat força perill a la porteria de l’Ascó. Goodbles Eribo ha enviat la pilota al pal. El conjunt de la Ribera d’Ebre hi ha respost amb un xut de Josep Ramon Sardà que ha aturat Yan Carlos Pérez. La primera part ha finalitzat sense que s’hagi mogut el marcador.

Els de Luis Gallego pateixen per tancar el matx

A la represa, quan s’havien jugat 10 minuts de la segona part, Genis Arrastraria ha vist dues targetes grogues seguides i ha deixat l’Ascó amb 10 jugadors. Malgrat la superioritat la Guine no ha creat gaire perill a la porteria de l’Ascó. L’equip de la Ribera d’Ebre ha reclamat un penal sobre Josep Ramon Sardà que l’àrbitre del partit, Victor Manuel Sánchez, no ha assenyalat. L’Ascó ha tingut diverses ocasions amb xuts d’Albert Miravent i Èric Roda. El partit s’ha trencat i ha esta el Guineueta 10 minuts abans del final qui s’ha avançat amb un gol de Godbless Eribo. Els de Luis Gallego han sumat la tercera victòria de la temporada. Amb els tres punts deixen de ser cuers i superen a la classificació el Granollers i l’Ascó.