La vaga general convocada per a demà, 18 d’octubre, també afectarà el futbol català. La Federació Catalana ha decidit aturar tota l’activitat, partits inclosos, d’aquest dia en previsió dels possibles problemes de mobilitat i seguretat.

Partits oficials i amistosos, suspesos

En l’escrit, publicat pels responsables de la Federació, s’informa la suspensió “de tots els partits de futbol i futbol sala oficials i amistosos autoritzats que s’hagin de disputar, les classes, els cursos oficials i assimilables”.

Els partits del cap de setmana, afectats

El comunicat de la Federació Catalana de Futbol també fa referència a l’activitat prevista per al cap de setmana. En aquest cas, “es mantindrà l’activitat federativa i esportiva programada, si bé s’aconsella precaució en els desplaçaments”.

També es reforçarà el servei de telèfons de guàrdia del cap de setmana, en què els clubs poden trucar per comunicar qualsevol incidència.

En l’escrit, la Federació també condemna “els actes violents i incívics” que s’estan produint aquests dies a Catalunya. Aquest text és el segon comunicat que fa després del publicat el 14 d’octubre amb motiu de la sentència pel procés.

El comunicat íntegre

Comunicat Federació Catalana Futbol