Derrota del Barça Atlètic contra l'Unionistas
@UnionistasCF

El Barça Atlètic torna de Salamanca sense cap punt i això que el filial blaugrana ho ha tingut a tocar. De fet, l’equip d’Albert Sánchez guanyava per 0 a 1 quan només quedaven 15 minuts per acabar el partit. Al final, una gran reacció dels castellans ha capgirat el marcador i ha fet que l’Unionistas es quedés amb els tres punts.

Bon començament del Barça Atlètic

El partit entre l’Unionistas de Salamaca i el Barça Atlètic ha començat de la millor manera per als interessos blaugrana. Al minut 7, i en una bona jugada trenada per l’esquerra entre Landu i Ureña, el dominicà ha fet una bona centrada que ha arribat als peus de Toni Fernández per fer el 0 a 1 amb un xut al primer toc. Ha estat el segon gol consecutiu del jove blaugrana aquesta temporada.

Després del gol, els blaugranes l’equip local ha buscat la igualada sense èxit. Això sí, l’ocasió més clara abans del descans ha estat per a Unai amb un xut que Iván Martínez ha aconseguit aturar, i ha evitat així el segon gol del filial blaugrana.

A la segona part, tot canvia

Després del descans, els de Salamanca han buscat el gol amb molta més insistència. I ha acabat arribant. Al minut 74, Arriba ha marcat amb un xut que ha entrat per l’escaire de la porteria d’Astralaga. Amb l’empat en el marcador, el filial blaugrana ha tingut ocasions de gol a càrrec de Pedro Soma i Barberà.

I les coses semblava que anirien pel bon camí quan Cédric ha forçat l’expulsió de Mayor. Però ha estat tot el contrari. A l’últim minut del partit, Arriba s’ha avançat a la defensa blaugrana i ha fet el seu doblet, i ha posat el 2 a 1 definitiu.