Sovint parlem de rutina com alguna cosa dolenta, però amb el Barça s’està canviant la tendència. Perquè les golejades al Camp Nou són habituals. Perquè els recitals de joc ja no ens sorprenen. Contra el Racing hi havia el dubte de saber com afectaria el virus FIFA als jugadors internacionals. Però ni així. Messi ha obert la llauna al minut 11 amb una genialitat de les seves, i una rematada de cap de Xavi ha situat el dos a zero en el marcador abans del descans.

La resta de la història ja us la podeu imaginar. La de cada partit a casa dels de Guardiola. Però sempre hi ha marge de sorpresa. En el tercer gol, hem vist una jugada genial d’Iniesta, que avui tornava. El de Fuentealbilla ha regatejat entre dos defensors en un centímetre quadrat. El seu xut s’ha estavellat al pal, però Messi molt atent ho ha aprofitat per fer el 3 a 0. El Barça continua líder.