Tornen les lligues de waterpolo Horta
@SergiCrespi

La UE Horta ha perdut a casa del CD Waterpolo Iruña 98 i diu adeu a l’ascens a la Divisió d’Honor Femenina (18-9). Les hortenques no han pogut defensar els tres gols d’avantatge que tenien de l’anada. Les navarreses han estat molt encertades de cara a porteria, tot el contrari que les hortenques, que no han pogut seguir el seu ritme golejador.

Igualtat absoluta a la primera meitat (5-4)

Els primers dos quarts del partit han estat totalment igualats en joc. Hortenques i pamploneses s’anaven alternant al marcador i han tingut moltes ocasions que els pals han refusat. La més destacada de l’Horta ha estat Nerea Vidondo, que ha marcat tres dels quatre gols de la primera meitat. El primer quart ha acabat amb empat a tres i al segon, l’Iruña 98 ha marcat a l’últim minut per avançar-se per la mínima a l’entremig.

Onada de gols navarresos a la segona meitat

A partir del tercer temps, l’Horta ha anat a remolc de l’Iruña 98 sense oportunitat d’empatar el partit. A més, de mica en mica el forat entre els dos equips s’anava fent més gros. Les navarreses s’han distanciat al marcador i han fet un parcial de 7-2 en el tercer quart. Una distància insalvable i que ha anat en augment en l’últim temps per culpa de l’esgotament mental i perquè les jugadores s’han desbocat a l’atac. Una estratègia que ha condemnat l’Horta una temporada més a la categoria de plata del waterpolo estatal.