El Sant Andreu continua comptant els partits amb victòries. Nou punts de nou possibles en un començament de Segona Federació espectacular per als quadribarrats. L’equip de Xavi Molist ha derrotat per 0-1 l’SD Eivissa en un partit força treballat sota el fort sol pitiús, en què els andreuencs han estat superiors als illencs i un gol de Juanan a la primera part ha trencat la balança a favor dels barcelonins. Una vintena d’aficionats del Sant Andreu s’han desplaçat per animar de ben a prop l’equip que dormirà, una setmana més, a la part més noble de la classificació.

El Sant Andreu, clar dominador de la primera part

El Sant Andreu ha estat molt superior a l’SD Eivissa durant els primers 45 minuts de joc. El conjunt de Xavi Molist ha portat la veu cantant del partit, amb una circulació de pilota dinàmica des de la línia defensiva formada per Casti, Méndez i Pelegrín, que ha fet arribar l’esfèrica als homes més desequilibrants de l’atac quadribarrat. Juanan ha fet justícia al marcador amb el 0-1 al minut 39 després d’una bona recuperació a tres quarts de camp de Max Marcet perquè l’11 del Sant Andreu definís amb una bona rematada al pal llarg amb la cama dreta.

El Sant Andreu no ha pogut augmentar la distància al marcador

La segona part ha començat amb la sortida de Max Marcet per possibles molèsties físiques i l’entrada de Josu. El Sant Andreu ha continuat sent el dominador del partit i Sergi Serrano, al minut 50, ha tingut una ocasió molt clara per doblar l’avantatge al marcador amb un xut que ha fregat el lateral de la xarxa de la porteria eivissenca. La dinàmica del partit no ha variat i les ocasions de l’SD Eivissa han estat ben poques, mentre els quadribarrats han perdonat el 0-2 amb una rematada al pal de Lucas Viña. Victòria per la mínima i tornada cap a casa del Sant Andreu, que manté el lideratge provisional de la Segona Federació.