El Mediterrani perd davant el Sabadell

Aquest divendres, 9 d’abril, comença la fase final de la Copa de la Reina de waterpolo. La piscina Pere Serrat, del Club Natació Sant Andreu, serà l’escenari d’aquesta competició. La final a vuit tindrà lloc entre els dies 9 i 11 d’abril. Dels vuit equips participants, tres són barcelonins: CE Mediterrani, CN Catalunya i CN Sant Andreu.

Tot a una carta

La Copa de la Reina és la competició del KO per excel·lència. Els equips s’ho juguen tot a una carta en un cap de setmana apassionant. El Club Esportiu Mediterrani intentarà lluitar per un títol que no aconsegueix des de l’any 2003. Les santsenques són l’equip barceloní que ha aixecat més cops aquest títol, un total de cinc. Per fer-ho, el primer escull a superar serà el Rubí, als quarts de final d’aquest divendres, 9 d’abril, a les 13 h. En cas d’aconseguir-ho, el Mediterrani se les veurà amb el Terrassa o el Mataró.

A l’altre cantó del quadre hi trobem dos equips barcelonins més, que s’enfronten entre si als quarts de final: el Club Natació Catalunya i el Club Natació Sant Andreu. El partit es disputa aquest divendres, 9 d’abril, a les 18 h. El vencedor haurà d’enfrontar-se al Sabadell, el defensor del títol, o bé al Sant Feliu.

Les semifinals es jugaran dissabte, 10 d’abril, i la final tindrà lloc diumenge, 11 d’abril.

El quadre de la fase final

copa reina