El partit no ha tingut dominador clar. Les anades i tornades s’han alternat a les dues porteries. Ferrao s’ha encarregat d’encetar el marcador i Rafa Usín ha perdonat el segon. Jordi ha fet l’empat del conjunt granota, però abans del descans, Aicardo ha aconseguit el 2 a 1. L’alegria ha durat ben poc perquè només començar la represa, Sena ha col·locat el 2 a 2. Llavors ha aparegut Wilde, que ha marcat dos gols seguits per deixar el 4 a 2 final. En l’últim minut de partit ha arribat la pitjor notícia. Cristian ha deixat el terreny de joc per un trencament al menisc intern del genoll dret.

FC Barcelona: Cristian, Gabriel, Saad, Lozano i Ferrao- cinc inicial-, Aicardo, Dyego, Lin, Rafa Usín, Wilde i Sedano.

Llevant UD: Yeray, Carlitos, Márquez, José Revert i Jordi Lledó- cinc inicial-, Kiko, Sena, Álex Oviaño i Pedro.

Gols: 1-0, Ferrao (min 3); 1-1, Jordi Lledó (min 12); 2-1, Aicardo (min 18); 2-2, Sena (min 26); 3-2, Wilde (min 32); 4-2, Wilde (min 39).