L’Espanyol ha presentat oficialment el primer i, de moment, únic fitxatge de cara a la temporada 2021-22. Es tracta del defensa Sergi Gómez, de 29 anys, que signa per a les tres properes temporades més una quarta d’opcional.

Il·lusionat, feliç i content

El central ha dit que “vinc molt il·lusionat, feliç i content” a l’Espanyol. Ha explicat que té moltes ganes de començar a jugar i que pot “aportar competitivitat i experiència”, després de jugar diversos anys a Primera Divisió amb el Celta i el Sevilla.

Respecte al seu passat blaugrana -Sergi Gómez es va formar al Barça-, ha dit que “d’això fa molt anys, i els que em coneixen saben de la meva professionalitat“.

Fer coses importants

El futbolista, que fa una setmana que treballa amb l’equip, ha destacat la feina dels companys i també del cos tècnic. Ha explicat que es nota que fa un any que treballen plegats, però ha volgut anar més enllà. Ha dit que “si li donem un plus d’ambició a l’equip, de saber que podem fer grans coses, és el pas endavant que hem de fer”. En aquest aspecte, ha afirmat que “crec que podem fer coses molt maques”.

Pel que fa a l’objectiu de l’equip, Sergi Gómez ha estat clar quan ha assegurat que ha de ser “mantenir-se a Primera Divisió”. Creu que s’ha de començar el campionat amb bon peu i, a partir d’aquí, “seguir creixent cap a dalt”, ja que creu que l’Espanyol “pot fer grans coses”.