El CE Mediterrani ha guanyat l’Atlètic-Barceloneta per 7 a 12 en el derbi barceloní de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. El conjunt de Marian Díaz ha capgirat el 2 a 0 inicial i s’ha acabat imposant en tots els períodes del partit. Paula Crespí, amb 4 gols, i Roser Tarragó, amb 3, han estat les màximes golejadores del partit.

Bon inici de l’Atlètic-Barceloneta i el Mediterrani capgira el marcador

L’Atlètic-Barceloneta ha començat molt bé el partit. El conjunt de Marc Comas ha començat l’enfrontament amb un parcial de 2 a 0. Un marcador, però, que el Mediterrani ha capgirat abans d’acabar el primer quart.

L’equip de Marc Comas, tot i anar perdent, ha competit bé durant el segon quart tot i no tenir gaire sort de cara a la porteria. Les de Marian Díaz, però, no han cedit en cap moment i no han permès que l’Atlètic-Barceloneta se’ls acostés al marcador.

A la segona meitat del partit, el Mediterrani ha estat encara més dominador i ha sentenciat l’enfrontament. Paula Crespí, jugadora del Mediterrani, ha estat clau perquè les visitants hagin obtingut la victòria marcant un total de 5 gols.

Estic molt contenta de créixer dia a dia”