El Sant Andreu ha tancat la pretemporada amb un empat (1-1) a casa contra el Girona B. Els dos equips han bregat en una primera part molt física que s’ha vist embrutada amb l’expulsió per doble targeta groga de Carlos Garrido, el davanter gironí. El Sant Andreu posa punt final a la pretemporada sense conèixer la derrota, destacant la victòria al Torneig dels Històrics del passat juliol.

Una primera part marcada per la duresa física

El Sant Andreu ha saltat al terreny de joc amb ganes d’imposar-se al seu rival i al minut 7, a través de Max Marcet, l’home més incisiu en atac dels jugadors de Xavi Molist, ha tingut una gran ocasió amb un xut des de la frontal al pal llarg que ha fet lluir-se al porter del Girona amb una gran estirada. El partit s’ha anat escalfant i Carles Garrido, el davanter gironí ha vist la targeta groga per una entrada a destemps que ha provocat la lesió de Jordi Méndez, el capità del Sant Andreu.

El mateix Garrido ha rebut una segona amonestació a les acaballes de la primera part per un cop de colze provocant que el Girona acabés la primera part amb 10 jugadors. L’ambient s’ha anat escalfant i el futbol ha quedat de banda en el primer temps.

El Sant Andreu deixa escapar la victòria en l’últim minut

La segona part ha començat amb el Sant Andreu dominant i tenint clares aproximacions. Al minut 53, Paredes ha connectat una rematada després d’una passada a l’espai de Pablo Santiago que ha marxat fregant el pal de la porteria gironina. El conjunt quadribarrat ha anat arraconant al filial del Girona fins a veure porta al minut 63. Marcos Gorriti ha finalitzat amb la cama esquerra una bona triangulació de la ‘UESA’ per posar l’ 1-0 al marcador. A l’última jugada del partit, en una acció aïllada, el Girona ha provocat un penal que ha transformat el davanter Dawda amb una rematada ajustada al pal posant l’1-1 final.

La segona part ha servit també per veure l’estrena de Marc Jurado amb la samarreta andreuenca. L’extrem de Montmeló ha estat l’últim fitxatge del Sant Andreu i ha causat gran expectació a la seva nova afició amb jugades desequilibrants per la banda dreta.

Una pretemporada sense conèixer la derrota

El Sant Andreu tanca la pretemporada sense conèixer la derrota, incloent-hi la victòria al Torneig dels Històrics davant l’Europa. Amb la feina feta durant l’estiu, l’equip de Xavi Molist es prepara per a l’inici de lliga a Segona Federació. El pròxim1 de setembre, el Sant Andreu jugarà contra el filial de l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.