El Club Natació Sant Andreu no ha pogut aconseguir la classificació per a la final de la Champions League Women de waterpolo després de perdre contra el 9 a 14 contra el CN Sabadell. L’equip de Javi Aznar, que ha demostrat les raons per les quals ha arribat a les semifinals, ha plantat cara, però les vallesanes han demostrat el seu bagatge en la màxima competició europea.

Bon inici del Sant Andreu, però el Sabadell decideix en els moments clau

El primer quart ha estat molt igualat. Dos gols per a cada equip amb els encerts de Sofia Giustini i Judith Forca per al Sabadell i de les andreuenques Gisela Ferré i Nona Pérez han deixat l’empat a 2 al final del primer període.

En el segon quart, el Sabadell ha aconseguit obrir una escletxa en el marcador. Un parcial de 3 a 6 en aquests segons vuit minuts ha fet que l’equip de David Palma hagi arribat al descans amb un 5 a 8 còmode.

En el tercer període, l’equip de Javi Aznar ha aconseguit posar-se a dos gols de diferències (6-8) amb el gol d’Alba Muñoz. Les dianes d’Irene González i Bea Ortiz han tornat a fer que Sabadell s’avancés tres gols, però una bona reacció andreuenca amb els gols d’Elena Ruiz i les aturades de Martina Terré han fet que el marcador a l’inici de l’últim quart fos de 8 a 10.

A l’últim quart, ha arribat la jugada polèmica del partit. Martina Terré ha aturat una pilota sobre la línia de gol i la jugada posterior ha acabat amb penal favorable al Sant Andreu. Els àrbitres, però, han decidit, després de consultar el VAR, donar validesa al gol de Sofia Guistini. El Sabadell s’ha posat amb un 8 a 11 favorable, que Nona Pérez ha deixat en el 9 a 11. Ha estat l’últim gol de les andreunques. Un parcial final de 0 a 3 ha deixat el 9 a 14 definitiu i el Sabadell a la final de la Champions.