El Sant Andreu segueix somiant amb la Copa del Rei després de superar el Lleida Esportiu als setzens de final de la Copa RFEF. L’equip de Xavi Molist n’ha tingut prou amb un gol d’Ernest Forgas per superar un conjunt que, fins la seva visita al Narcís Sala, havia guanyat els sis partits disputats. A banda del golejador Forgas, l’heroi quadribarrat ha estat el porter Nil Torreguitart, que ha fet tres aturades descomunals al tram final del partit.

El Sant Andreu haurà de jugar dues eliminatòries més per obtenir un bitllet per a la Copa del Rei. La flama de la Copa RFEF passa ara per derrotar l’Ejea, proper rival del Sant Andreu als vuitens de final.

Primera meitat igualada entre Sant Andreu i Lleida

El Lleida ha sortit molt endollat i ha dominat els primers minuts. Els de la Terra Ferma han tingut dues ocasions de gol molt clares, però Nil Torreguitart amb dues bones intervencions ha evitat el gol dels lleidatans. El Sant Andreu a poc a poc s’ha anat espolsant el domini visitant i la primera aproximació, tímida, ha estat de Pau Darbra, que ha xutat des de la frontal de l’àrea. Els de Xavi Molist han seguit apropant-se a la porteria contraria i una centrada de Sergi Serrano l’ha rematat a gol Martí Alonso. L’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc.

Els andreuencs s’han fet amb el control de la pilota i el joc s’ha traslladat al mig del camp. Hem hagut d’esperar fins al minut 36 per veure la següent ocasió. La rematada de Juanan l’ha rebutjat en una gran intervenció Satoca. Ja en temps afegit de la primera part una rematada acrobàtica de Paredes ha estat a punt d’inaugurar el marcador, però a la mitja part s’ha arribat amb el 0 a 0.

Forgas i Nil, herois del Sant Andreu

Els dos equips han mogut banquetes a la segona meitat, i d’aquí ha nascut el gol del Sant Andreu. Ernest Forgas, el tanc andreuenc, ha fet l’única diana del matx en la primera pilota que tocava. Després d’una bona desmarcada per l’esquerra, Forgas ha superat un Àlex Satoca desafortunat per fer l’únic gol de la nit. A l’altra àrea, tot el contrari. Nil Torreguitart s’ha vestit d’heroi per fer diverses aturades de mèrit a ocasions de Chuli, Montero o Ripoll. El Sant Andreu ha sabut patir per plantar-se als vuitens de la Copa RFEF.