Entrades Sant Andreu Europa derbi

Hi ha ganes de derbi. El Sant Andreu ha venut les 580 entrades que disposava per als seus socis per al derbi contra l’Europa de diumenge, 27, a les 12.30 h al Nou Sardenya. Unes entrades que s’han venut en un no res. El club andreuenc les va posar diumenge a la tarda a la venda durant un espai d’una hora i deu minuts i es van vendre pràcticament totes. Les poques que quedaven s’han venut aquest dilluns al matí.

Un Europa – Sant Andreu, com mai

Enguany, tots dos arriben a la part alta de la classificació. L‘Europa, líder i local aquest cap de setmana, li treu dos punts al segon classificat, el Sant Andreu. La bona dinàmica dels dos equips està arrossegant molts aficionats al seus respectius camps i s’espera una gran entrada al Nou Sardenya. Els aficionats del Sant Andreu ja no podran aconseguir més entrades, ja que s’han exhaurit les 580 que el club escapulat ha cedit als quadribarrats. Unes entrades que tenien un preus de 5 euros al gol i de 10 al lateral.

Bon ritme d’entrades a les oficines de l’Europa

L’Europa farà en breu el recompte d’entrades venudes, però a les oficines escapulades estan contents amb el ritme amb què s’estan venent. A més a més, cal tenir en compte que els 920 socis no hauran de retirar cap entrada perquè només hauran d’ensenyar el seu carnet per accedir al Nou Sardenya.

Informació de servei per als aficionats del Sant Andreu

El club quadribarrat ha explicat al seu web com han d’accedir els aficionats al Nou Sardenya i els ha recomanat anar-hi amb temps suficient:

“L’accés dels socis del Sant Andreu serà pel gol nord, situat al carrer de Sardenya. Els socis que comprin entrades de tribuna també hauran d’entrar per aquesta porta, que dona accés al sector 6 de la graderia.

Es recomana venir amb antelació per evitar cues. Us demanem d’animar l’equip des de l’escalfament”.