El Sant Andreu ha sumat tres punts de gran valor després de guanyar l’Atlètic Balears per 1 a 0 al Narcís Sala. Els andreuencs han fet un partit molt seriós tot i que els ha faltat espurna a dalt. Però, l’equip no ha patit al darrere, i als minuts finals ha aconseguit fer gol, en una falta que Josu ha penjat a l’àrea. Guille Torres no ha perdonat i el cop de cap ha acabat suposant els tres punts.

Un possible penal per mans

La primera part ha estat feixuga, sense ocasions i amb poc perill a les àrees. L’acció més destacada del primer temps ha estat una mà de Juanra dins l’àrea de l’Atlètic Balears. El central ha interceptat una centrada amb el braç, però l’àrbitre no ho ha considerat punible tot i les protestes dels jugadors del Sant Andreu.

Sense més història, s’ha arribat al descans amb el 0-0 i tota la segona part per davant.

La pilota aturada impulsa el Sant Andreu

A la represa, han arribat els canvis. Xavi Molist ha fet entrar Guzman i ha retirat Torices, que estava fent un partidàs, però que venia tocat físicament. També ha saltat al camp Adri Garcia, que ha estat a punt d’empènyer dins de la porteria una bona centrada de Sergi Serrano. Els illencs també han tingut la seva ocasió. Només una. Toni Ramon ha pogut marcar en un xut ras que Nil ha refusat de forma providencial en una acció de valor gol.

I llavors ha entrat Josu, a deu minuts per al final, per posar la centrada que ha acabat amb el gol de Guille Torres. El central ha entrat com un tren, posant el cop de cap lluny de l’abast del porter Jaime. Minut 84, i l’1 a 0 al marcador. El partit ha mort sense cap ocasió clara de l’Atlètic Balears i els tres punts s’han quedat al Narcís Sala. El Sant Andreu torna al camí de la victòria i ho fa contra un rival dels importants. L’equip de Xavi Molist suma dotze punts i se situa líder en espera dels resultats que falten per acabar la jornada.