El Sant Andreu ha golejat l’Ascó per 5 a 0 i encadena la sisena victòria a la Lliga. És el millor moment dels andreuencs de la temporada.

El Sant Andreu ha sortit buscant el gol de manera insistent. Els andreuencs han dominat àmpliament, però els ha faltat encert en la rematada final. A més, el porter visitant, Eudald, ha fet intervencions de mèrit. Sergi Garcia, Josu i Ferran han disposat de diverses ocasions per fer inaugurar el marcador, però aquest no s’ha mogut a la primera part. Abans d’anar al descans els quadribarrats han demanat penal sobre Josu, però l’àrbitre no ha assenyalat res.

La segona part ha començat ben diferent a la primera. La primera ocasió que ha tingut el Sant Andreu ha acabat amb gol. Assistència de Kuku i Josu marca l’1 a 0. De fet, aquests dos jugadors han estat els grans protagonistes del partit. Josu ha marcat un triplet i les tres assistències han estat de Kuku. A més, el davanter també ha marcat un gol. El cinquè i definitiu ha estat obra de Carroza.