La samarreta del Barça de la temporada 2022-23 s’inspira en la Barcelona Olímpica del 92. El club ha volgut celebrar el 30è aniversari dels Jocs Olímpics que es van celebrar a la ciutat. De fet, la primera samarreta es presenta com ‘La flama segueix viva’, en referència al sentiment i la il·lusió que van generar el Jocs, i estrena els logos d’Spotify, al frontal, i UNHCR/ACNUR, a la part del darrera. La samarreta ja està a la venda.

3 franges, una de grana i dues de blau

Les franges de la samarreta alternen el grana amb dues tonalitats de blau, un de matí i un de més clar. L’objectiu de la nova samarreta és recollir a través del seu disseny l’esperit que va marcar aquella època de renovació i redefinició amb què Barcelona es va obrir al món i el món a Barcelona. El club ho volgut plasmar a la samarreta la llum que va envair la ciutat de Barcelona amb la creació dels nous espais. 

Els grans protagonistes en el llançament de la samarreta del Barça de la temporada 2022-23 són Pedri, Ansu Fati i Asisat Oshola. A més, també hi ha jugadors com Frenkie de Jong, Eric Garcia i Fridolina Rolfö.