XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal "No hem tingut gaire sort de cara a bàsquet, aixó passa. Tens més encert, menys encert, però l'equip ha treballat molt i crec que s'ha endut aquesta victòria molt merescudament."

El Barcelona va haver de suar de valent per fer-se amb el triomf. El ritme lent del russos va contegiar el joc del Barça, que no va poder, com és habitual en l’equip, sortir en contraatacs ràpids. El matx es va decidir en els cinc primers minuts de l’últim quart. Amb el partit igualat, els de Xavi Pascual van fer un parcial de 13 a 0 i van solucionar l’enfrontament. Dijous que ve el Barcelona pot asseguar-se la primera plaça del grup si guanya a la pista del Montepaschi o hi perd per menys de 17 punts.