L’Europa aposta per un home fet a casa per dirigir el futbol base. Gatell fa 18 anys que forma part del club gracienc i en comparteix la filosofia. Va ser jugador del base, del primer equip durant set temporades, entrenador i coordinador. Ara és l’encarregat d’aconseguir que tot l’engranatge funcioni per tal de poder transmetre el sentiment escapulat als més petits.

Fa 18 anys que Ramon Gatell és una peça clau a l’Europa. La seva vida sempre ha estat vinculada a l’esport i al club gracienc ha fet carrera. Jugador del base, del filial, crac del primer equip durant set temporades i posteriorment entrenador i coordinador. Ara la directiva li ha plantejat un nou repte: assolir la direcció tècnica del futbol base.

Múltiples funcions l’obliguen a tenir una agenda ben atapeïda. Tot, per aconseguir una fita: impregnar els més petits de l’ADN Europa.

El club aposta pels jugadors fets a casa i això motiva els jugadors de la base. Molts tenen el somni de poder jugar al primer equip. Alguns, com Varona, ja ho han aconseguit.