Torna la versió del Joan Laporta més eufòric. El president del Barça ha assistit a un acte conjunt entre la Fundació FC Barcelona i la Fundació Johan Cruyff per retre homenatge a la figura del mite blaugrana i a la seva vessant més humana i social. En aquest acte a l’Escola La Sagrera, Laporta s’ha emocionat en recordar el llegat de Johan Cruyff però també ha mostrat la seva cara més optimista amb el futur del Barça en aquesta temporada.

“El Johan ens va fer guanyar la primera Copa d’Europa, va ser a Wembley. Aquest any, -la final- també serà a Wembley, així que veurem. Estem molt il·lusionats.“, ha dit Laporta sota l’atenta mirada de centenars de nens i nenes que han aclamat el president del Barça.

Laporta, Cruyff i la Champions

Joan Laporta ha pronunciat aquest discurs al pati de l’Escola La Sagregra, una de les Cruyff Court de Barcelona que llueix el nom de ‘Pati 14’. L’acte forma part del ‘Salid y disfrutad’, on participen més de 4.000 infants i joves a Catalunya i arreu de l’Estat, en què FC Barcelona i la fundació Cruyff s’uneixen a favor de la inclusió, la integració i la cohesió social. 

A l’acte, a banda del president Joan Laporta, hi han assistit la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona i Pati Roura, directora de la Fundació Cruyff. Al costat del president culer, també hi havia Danny Cruyff, la dona del mite Johan.