El Reial Club de Polo ha perdut en les semifinals pel títol de la lliga d’hoquei sobre herba després de perdre, a la tanda de penals (6-5), contra el Júnior en un partit que al temps reglamentari havia acabat amb empat a 2. Un gol de Carlota Petchamé ha donat el triomf a les santcugatenques. El Polo fa 9 anys que no arriba a la final de la Divisió d’Honor femenina d’hoquei herba.

El Júnior s’avança i el Polo capgira el marcador

Les coses no han començat gens bé per l’equip de Jordi Alastrué. En el primer període i quan quedaven 7 minuts per al final, Teresa Lima ha aconseguit superar la portera del Polo amb una gran jugada personal. L’equip de Sant Cugat ha estat a punt de fer el segon amb una rematada de Laura Bosch.

En el segon quart, el Polo ha estat capaç de capgirar el marcador. Les polistes ho han fet amb els penals. Primer ha estat Coti Teves que ha fet l’empat a 1 i després Patrícia Alvárez ha fet l’1 a 2 poc abans del descans. Màxima eficàcia del Polo en aquesta primera part amb el penal, 2 de 2, mentre que el Júnior ha fet un 0 de 6.

A la segona part, torna l’empat

Després del descans, el Júnior ha aconseguit empatar el partit. Maria Gestí poc després de començar el tercer període ha fet l’empat a 2. Amb aquest resultat s’ha arribat a l’últim període. En aquest darrer quart no hi ha hagut gols i el partit ha anat a la tanda de penals. I aquí ha aparegut Carlota Petchamé, que a la mort sobtada, ha fet el gol de la victòria.