Ciutat Barcelona Quad Rugbi 2024
@fcedf_

La selecció dels Països Baixos ha revalidat el títol de campions del premi Ciutat de Barcelona de quad rugbi, que s’ha disputat el 14 i 15 de setembre al CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la selecció catalana. La competició ha format part de la Quarta Setmana de l’Esport, organitzada per l’UFEC.

Països Baixos, el gran dominador. Catalunya, a un molt bon nivell

El Ciutat de Barcelona de quad rugbi s’ha disputat durant dos dies al CEM de l’Espanya Industrial. En la primera jornada, dissabte 14 de setembre, la competició va acabar amb tres victòries i cap derrota per la selecció dels Països Baixos. La selecció catalana va jugar a un gran nivell davant Finlàndia (35-24) i es va jugar contra Suïssa poder estar a la final. L’equip d’Adrià Garcia va guanyar, en un partit igualat, per 32 a 25 i es va classificar per a la final.

En el partit decisiu, la selecció dels Països Baixos va suar de valent per aconseguir el triomf contra la selecció catalana. En una gran primera part, Catalunya va arribar al descans amb un marcador favorable de 18 a 19. El tercer quart ha resultat determinant i, amb un parcial de 14 a 5, Països Baixos ha agafat una diferència en el marcador que Catalunya no ha pogut capgirar, arribant el final del partit amb una marcador de 48 a 32, revalidant el títol de campions del Ciutat de Barcelona.