Partit anada play-off final ascens Lliga F: Osasuna - Espanyol
@Osasuna_fem

L’Osasuna ha guanyat l’Espanyol per 1 a 0 en el partit d’anada de la final de play-off d’ascens a la Lliga F. Després d’haver guanyat l’AEM Lleida per 0 a 2 i 2 a 1, les periquites han arribat a El Sadar amb ganes de continuar la ratxa de victòries, no obstant això, no hi ha hagut sort. L’Osasuna, que aquesta temporada no ha perdut amb les blanc-i-blaves en tres ocasions, ha aconseguit la victòria gràcies a un gol de Maite Valero.

Mar Torres, ex de l’Osasuna, vital per a l’Espanyol

L’Osasuna ha sortit trepitjant fort. Amb més de 9.000 entrades venudes a El Sadar, les navarreses han dominat gairebé durant tota la primera part. Al minut 4, s’ha vist l’ocasió més clara de gol dels primers 45 minuts, un xut al pla de Maite Valero. Vera, central local, s’ha topat constantment amb una Mar Torres incansable i decidida a buscar el gol, sense èxit. Al minut 29, les periquites han començat a dominar el partit i també ho feia Angelès amb una rematada que ha centrat Caracas, vital en el partit, que ha acabat en les mans de la portera. Al descans, el marcador es mantenia amb el 0 a 0.

El gol, a la segona part

La segona part ha estat més igualada. Els dos equips han sortit més endollats amb la intenció d’arribar a la Dani Jarque, dijous, 16 de maig, amb totes les opcions. La jugadora de l’Osasuna Carmen ha buscat el gol amb un xut que ha anat a les mans de la portera. Poc minuts després, Iara ho ha intentat amb una rematada que ha sortit fora per poc. Però després de dues ocasions, ha arribat el gol. Maite Valero, amb una rematada de cap, ha fet el gol que ha desfermat l’alegria a El Sadar al minut 82. Ha estat l’1 a 0 i tot quedarà per decidir la pròxima setmana a la Dani Jarque.