Aubameyang gol contra l'Olot

El Barça ha disputat el primera partit de la pretemporada 2022-2023 i, evidentment, encara és aviat per treure’n conclusions. El que sí que s’ha pogut veure és algun detall dels nous jugadors, que han destacat per sobre d’altres, com, per exemple, Pablo Torre, que té molt bona pinta. Aubameyang continua mostrant un bon olfacte golejador i Ansu Fati i Pedri s’han vist amb ganes, sobretot el canari, que ha tingut el gol a tocar.

Un 11 amb pocs titulars del primer equip

El primer 11 titular de Xavi Hernández de la nova temporada ha permès veure dos dels fitxatges d’aquesta temporada, Kessie i Pablo Torre. De l’ivorià no se n’han pogut extreure gaires conclusions, però de Pablo Torre sí que s’han pogut veure detalls de qualitat que albiren un futur molt prometedor i, probablement, allunyat del Barça Atlètic.

Una altra conclusió és l’olfacte de gol d’Aubameyang, tot i que no ha tingut tot l’encert a què ens té acostumats. Després d’un parell d’ocasions sense gol, el 0 a 1 ha arribat després d’una passada des de la porteria de Ter Stegen. El domini blaugrana ha tingut el premi del gol, però l’Olot també ha tingut ocasions com per empatar. I l’1 a 1 ha arribat finalment tot just abans d’acabar la primer meitat gràcies a un penal transformat per l’incombustible Eloi Amagat (37 anys).

La tornada d’Ansu Fati i Pedri

Xavi ha decidit canviar gairebé tot l’equip (nou canvis) amb dos jugadors als quals es tenien moltes ganes de tornar a veure, Pedri i Ansu Fati. Els dos tornaven després de les lesions i se’ls ha vist amb moltes ganes d’aportar joc. Pedri ha tingut dues ocasions claríssimes, però no ha sabut acabar-les. De fet, el porter de l’Olot, Albert Batalla, ha estat molt encertat en les dues oportunitats. També s’ha pogut veure un Pjanic que, en teoria, no compta per a Xavi Hernández, però que ha jugat els segons 45 minuts. L’Olot ha ofert una bona imatge davant d’un Barça amb molts jugadors del filial i ha pogut celebrar el partit del centenari amb molt bones sensacions. I un empat amb gust de victòria.