Sergio Agüero

El Kun Agüero deixa el futbol i el Barça després de confirmar-se uns problemes cardíacs que li impedeixen jugar al màxim nivell amb seguretat. El davanter blaugrana ho ha confirmat en una roda de premsa en què ha anunciat la seva retirada. El jugador, de 33 anys, deixa enrere un palmarès que l’ha situat com un dels millors davanters del món. A Can Barça, però, la presència del jugador ha estat testimonial després d’arribar sense cost l’estiu passat.

L’octubre blaugrana del Kun Agüero

El davanter argentí no va poder començar la temporada amb l’equip per culpa d’una lesió i no va poder debutar fins a l’octubre. El primer partit del jugador va ser la victòria al Camp Nou contra el València, on va jugar els darrers minuts del partit. Agüero va reaparèixer en la derrota per 1 a 2 contra el Reial Madrid, on va jugar durant 16 minuts i va marcar el seu únic gol amb el Barça en el temps afegit. El primer partit de titular va ser el següent, al camp del Rayo Vallecano i amb derrota blaugrana, on el Kun va jugar els 90 minuts. Finalment, el darrer partit va ser l’empat al Camp Nou contra l‘Alabès i en què va ser substituït a finals de la primera part per una arrítmia que més tard va confirmar els problemes cardíacs del jugador.

El palmarès del Kun Agüero

Abans d’arribar al Barça, el jugador argentí va triomfar al Manchester City. Va jugar 10 temporades al club anglès, on va marcar 184 gols i va aconseguir 15 títols. Agüero venia de jugar a l’Atlètic de Madrid, on va destacar en les cinc temporades al conjunt matalasser. Els madrilenys el van fitxar del conjunt argentí d’Independiente.

Amb la selecció argentina, Agüero ha marcat 42 gols en 101 partits amb l’albiceleste i ha participat en tres Mundials, ha guanyat un or olímpic i una Copa Amèrica.